Stegte brødskiver med bær

Stegte brødskiver er egentlig en simpel ret, hvor det daggamle brød får en ny chance og tilberedes en gang til. Man kan variere krydderierne efter smag, og man kan sågar flytte retten fra det søde til det salte køkken, om man foretrækker det. Stegte brødskiver passer på morgen- og brunchbordet, de fungerer som en lækker snack og en hurtig dessert. Og så er vi ret sikre på, at børnene også kan lide dem!

Fremgangsmåde

Vælg lyst brød eller surdejsbrød til denne ret.

Pisk mælk, fløde, æg og salt sammen i en skål. Læg brødskiverne ned i blandingen og lad dem suge noget af væsken, før de vendes i skålen.

Smørsteg brødskiverne på en pande til de er gyldne på begge sider. Servér straks med friske bær og honning.

Ingredienser

4 Personer
  • 4 skiver daggammelt brød
  • 2 dl mælk
  • 1 dl fløde
  • 1 knivspids salt
  • 2 æg
  • Smør
  • Honning
  • Friske bær