Prøv disse grønne pandekager som tilbehør til aftensmaden eller som lækre, kolde frokostwraps med friskost.
Fremgangsmåde
Spinat- og brændenældeblade vaskes og blancheres i kogende vand ca. 1 min. Bladene drænes og snittes.I en skål blandes mel og salt. Tilsæt mælken lidt efter lidt under omrøring. Kom derefter æggene i og pisk til dejen er jævn. Lad dejen hvile ca. 15 min.
Tilsæt de hakkede blade og rør om.
Bag pandekagerne i smør på en pande.
Ingredienser
4 Personer- 1 liter mælk
- 3 æg
- 4 dl hvede- eller grahamsmel
- 2 dl byg- eller rugmel
- 1 tsk salt
- 2 store håndfulde frisk spinat
- 2 store håndfulde friske brændenælder
- Smør
Pluk de nyeste blade på brændenælden. Efter blanchering brænder de ikke længere.
Prøv at udskifte 2 dl mælk med øl.