Bujaras pandekager med ost og urter

Prøv disse pandekager som tilbehør til aftensmaden eller som lækre, kolde frokostwraps med friskost

Fremgangsmåde

I en skål blandes mel og salt. Tilsæt mælken lidt efter lidt under omrøring. Kom derefter æggene i og pisk til dejen er jævn. Lad dejen hvile ca. 15 min.

Tilsæt de finthakkede grøntsager og urter. Osten kommes i dejen lige før bagningen.

Smelt smørret på en pande. Bag pandekagerne gyldne. Servér med friskost og et drys urter

Ingredienser

4 Personer
  • 1 liter mælk
  • 3 æg
  • 4 dl hvede- eller grahamsmel
  • 2 dl byg- eller rugmel
  • 1 tsk salt
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 lille porre, finthakket
  • Friske urter som dild, timian og spæde brændenældeblade, finthakket
  • En god håndfuld ost, i små tern eller revet
  • Smør

Vegetarisk udgave: Vælg en vegetarisk ost.