Prøv disse pandekager som tilbehør til aftensmaden eller som lækre, kolde frokostwraps med friskost
Fremgangsmåde
I en skål blandes mel og salt. Tilsæt mælken lidt efter lidt under omrøring. Kom derefter æggene i og pisk til dejen er jævn. Lad dejen hvile ca. 15 min.Tilsæt de finthakkede grøntsager og urter. Osten kommes i dejen lige før bagningen.
Smelt smørret på en pande. Bag pandekagerne gyldne. Servér med friskost og et drys urter
Ingredienser
4 Personer- 1 liter mælk
- 3 æg
- 4 dl hvede- eller grahamsmel
- 2 dl byg- eller rugmel
- 1 tsk salt
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 1 lille porre, finthakket
- Friske urter som dild, timian og spæde brændenældeblade, finthakket
- En god håndfuld ost, i små tern eller revet
- Smør
Vegetarisk udgave: Vælg en vegetarisk ost.