Disse grillpølser er spækket med gode krydderier og sennepsfrø, der popper mellem tænderne og smager fantastisk. Steg pølserne på havegrillen eller gør som husfruen Frida: Steg og glasér dem i smør og honning på panden.
Fremgangsmåde
Rør svinekødet med hvidløg, krydderurter, timian, salt, sennepsfrø og øl. Ælt farsen godt til den er sammenhængende.Stop forsigtigt farsen i tarmene og undgå luftbobler i pølserne. Bind en knude mellem hver pølse.
Sæt en gryde med vand over bålet. Når vandet er lunt, lægges pølserne i. Lad vandet langsomt nå kogepunktet. Pølserne skal simre i ca. 15 min.
Smelt et par gode klumper smør på en pande og tilsæt honning. Steg pølserne
ca. 5 min. på hver side indtil de er gyldne og glaserede
Ingredienser
4 Personer- 1-2 fed hvidløg, finthakket
- 1-2 håndfulde friske krydderurter, f.eks. timian, salvie og merian, finthakket
- 2 spsk tørret timian
- 1 spsk salt
- 2-3 spsk sennepsfrø
- 400 g finthakket svinekød
- 1 dl mørkt øl
- 1-2 svinetarme
- Smør
- 1-2 spsk honning
Pølserne bliver saftigst, hvis svinefarsen ikke er alt for mager.
I stedet for at glasere pølserne på en pande, kan de steges på havegrillen.