- Fladbrød på tre måder
- Friskost med urter
- Grønne pandekager
- Morgengrød med æbler og honning
- Mjødmarinerede frugter
- Plankelaks
- Fridas surdejsbrød
- Hyldeblomstpandekager
- Grønne urtefrikadeller Spis dit ukrudt!
- Ølmarineret gris
- Æbleflæsk på spid
- Bygalamande
- Grov mjødsennep
- Blåbærpandekager med mjød
- Rodfrugtfrikadeller Mindre madspild, tak
- Lune hestebønner med mynte og æble
- Fladbrød med friskost, bacon og løg
- Æggekage med kveller og røget makrel
- Hybenhonning
- Husfruens grillpølser
- Honning og havtorn creme
- Stegte brødskiver med kanel og bær
- Trilleboller
- Æbledessert med honningristet rugbrødsdrys
- Varm mjød med æble og kanel
- Klatkager af byggrød
- Glødebagte roer
- Øllebrød
- Skinke kogt i vin
- Æbleskiver
- Smolt-kager
- Hyldeblomstkager
- Bacon, salvie og løg fars og kålsalat
- Dyrekød med bærsauce og majroer
- Kaningryde med bønner og trilleboller
- Gæstgiveriets pølser serveret med rodfrugter
- Grubestegt svin med salat og fladbrød
- Sydegrube / grubeovn
- Gederagout med hvidløg og perlebyg salat
- Lam i kål
- Grønne frikadeller og stuvede nælder
- Fiskesuppe
- Vildsvin med kål- og hvedestuvning
- Rullesteg med urter
- Hestebønner og ørred på ristet brød
- Sprød kylling med kål
- Kryddersmør
- Torsk med glaserede rødder
- Æbleflæsk
- Cremet byg med bacon og tørrede svampe
- Brændenældesuppe
- Mælkebøttefritter
- Saftig steg bagt i ler
- Pandebrød med urter
- Løgsuppe med salvie
- Sprøde brødcroutoner