Hvem er vi?

Vi har mange kompetente formidlere fra det levende vikingemiljø, som har hver deres fagområde. Det kan være, at I vil blive vist rundt af smeden, bonden, pottemageren, husherren, trællen eller måske vølven. Alle vil de præge undervisningsforløbenes indhold på forskellig vis afhængig af, hvad vedkommende arbejder med. Fælles for dem og helt overordnet for vores skoletjeneste gælder dog, at formidlingen er af meget høj faglighed og autenticitet. 

Hvis du har spørgsmål til skoletjenesten, så kontakt Lene Feveile på booking@ribevikingecenter.dk eller ring tel. 75 411 611.

Kort om vores formidlere i miljøerne:

Jofrid

Lene Feveile.
Lene er husfruens søster i det levende vikingemiljø. Hun er uddannet arkæolog og har været med til at udgrave Ribes vikingetid. Lene har stor erfaring med formidling til børn og teens, og på Ribe VikingeCenter er hun ansvarlig for skoletjenesten, børneaktiviteter og dokumentation af den arkæologiske viden.

Ragnhild / Asketud / Gyda

Christin V. Clausen.
Christin er Ribe VikingeCenters dramaturg og arbejder med iscenesættelse, udvikling af rollespil og publikumsinvolverende aktiviteter. Som forklædningskunstner mestrer hun mange forskellige roller i vores vikingemiljøer.

Ulfhild

Ida Marie Andersen.
Ida er husfrue i Ripa By. Ida er arkæolog og har arbejdet meget med formidlingsaktiviteter i børnehøjde. Man kan møde Ida på Ribe VikingeCenter hele åbningssæsonen, hvor hun bl.a. er dybt involveret i undervisningsforløbet Et Trælleliv.

Gunna, Bjørke, Svala, Frida, Sigfred, Nanna og Bygmesteren

Disse personer i det levende vikingemiljø, indgår i forskellige roller i skoletjenesten, aktiviteterne og rundvisningerne. Måske møder I gøgleren Bjørke og bliver introduceret til vikingelege, eller måske vølven Gunna fortæller om vikingernes tro.