Ledige stillinger

Ribe VikingeCenter søger lige nu sæsonmedarbejdere

 

Kok til køkken og café

 

Kok til Ribe VikingeCenters køkken og café

Ribe VikingeCenter søger en kok til ansættelse i perioden fra 12. juni til 15. september 2017. Hvis du ikke er uddannet kok, men kan matche jobopslaget, hører vi også meget gerne fra dig.

Køkkenet og caféen er et centralt omdrejningspunkt med flere opgaver:

 • Menukortet består af lune og kolde frokostretter samt kage. Alt er lavet fra bunden, og det er i bogstaveligste forstand.
 • Køkkenet beskæftiger elever fra Produktionsskolen Lustrupholm, der skal lære om og deltage i madtilberedning, rengøring og cafédrift.
 • Køkkenet bespiser hver dag alle medarbejdere og elever: Morgenbuffet, frokost i form af smør-selv madpakker samt eftermiddagskaffe.
 • Køkkenet leverer forplejning til møder og selskaber, der afholdes i huset.

I modsætning til Ribe VikingeCenters vikingemiljøer er caféen et lyst og moderne rum. Det gælder også for cafémenuen, som henter inspiration i det nye nordiske køkken og lidt hos vikingerne.

Som kok får du bl.a. medansvar for:

 • Madlavning, a la carte og anretning
 • Egenkontrol, orden og rengøring
 • Vejledning af produktionsskoleelever
 • Indkøb i begrænset omfang

Det kunne passe os rigtig fint, hvis du er udadvendt, praktisk anlagt og et roligt gemyt. Vi lægger vægt på et godt samarbejde ikke bare i køkkenet, men alle medarbejdere og elever imellem. Køkkenet og caféen er travle arbejdspladser, så det er vigtigt at kunne bevare roen og overblikket.

Vi forventer, at du:

 • Er 100% stabil. Det er helt afgørende.
 • Er en dygtig, faglig stolt kok med erfaring fra café/restaurant eller har erfaringer, der kan matche vores forventninger
 • Er ansvarsbevidst, servicemindet og har ordenssans

Forventet ugentligt timetal: Gennemsnitlig 37 timer
Ansættelsesperiode: 12. juni til 15. september 2017
Arbejdstider: Overvejende i tidsrummet kl. 08:00-18:00 med weekendvagter i juli og august måned.
Løn: Efter aftale. Ansættelse i henhold til aftale mellem Uddannelsesforbundet og De Frie Skoler

Send din ansøgning med foto til rvc@ribevikingecenter.dk hurtigst muligt.

Ribe VikingeCenter
Lustrupvej 4
6760 Ribe

Kontaktperson: Rasmus Errebo

Tel. 75 411 611
www.ribevikingecenter.dk

 

 

 

Om Ribe VikingeCenter - www.ribevikingecenter.dk
Ribe VikingeCenter, der i år markerer sit 25 års jubilæum, rekonstruerer og levendegør markante vikingetidsanlæg fra Danmarks ældste by, Ribe: Markedspladsen, år 710; Ripa Havn år 750; Ripa By, år 825; Hvidinggården år 980. I 2017 bygger vi Ansgars kirke, år 860. Vores gæster kommer fra hele verden; familier, skoleklasser, institutioner, lægfolk og fagfolk.

Produktionsskolen Lustrupholm - www.lustrupholm.dk
I sommerhalvåret arbejdes indenfor formidling og levendegørelse, håndværk, køkken & café, butik og service. Produktionsskolen Lustrupholm er et tilbud til unge i alderen 16-25 år. I vinterhalvåret fokuseres på aktuelle håndværk og undervisning. Produktionsskolen Lustrupholms vigtigste opgave er få elever gjort klar til efterfølgende at gennemføre en uddannelse eller klare et job.