Bliv frivillig ved Ribe VikingeCenter

01.11.2021

Medbyggere på Ringborgen

Fra efteråret 2021 skal vi igen bygge stort på Ribe VikingeCenter!

Ringvolden skal bebygges med palisade, portindgang, løbegang, huse, plankeveje m.m. Alle over 18 år med hænderne godt skruet på har mulighed for at blive en del af det frivillige medbyggerteam, som skal arbejde sammen med vores håndværkere.

Torsdag 11. november 2021 kl. 19 holder vi info-møde og introducerer byggeriets første fase. Alle, der måtte have lyst til at indgå i medbyggerteamet, er velkomne til at møde op.

Læs mere om medbyggergruppen her.

Socialt fællesskab omkring tekstil og dragtudstyr

Tirsdag 9. november kl. 10 har vi opstartsdag for tekstilinteresserede, der har lyst til at deltage i en ny frivilliggruppe på Ribe VikingeCenter.

Gruppens omdrejningspunkt vil være håndarbejde, der relaterer sig til vikingetiden. Ribe VikingeCenter har nemlig brug for hjælp til vedligehold af dragter, nyproduktion af såvel tøj, nålebundne sokker, læderudstyr, bånd m.m. til brug i formidlingen. Vi stiller rammer og personale til rådighed, så gruppen kommer godt i gang og kan få god sparring og støtte. Alle interesserede er velkomne.

Læs mere om tekstilgruppen her.

Bliv frivillig ved Ribe VikingeCenter

Kunne du tænke dig at lære mere om et bestemt vikingerelateret emne eller bringe et tidligere lært håndværk i spil og give viden videre? Har du lyst til at blive en del af et fællesskab, der hjælper til 'bag kulissen'? Eller har du interesse i en gang imellem at deltage i centrets formidling af f.eks. et håndværk? 

På Ribe VikingeCenter er der plads til alle slags frivillige og et væld af emner at tage fat på. Hvis du er interesseret, hører vi gerne fra dig, og også meget gerne dine idéer eller forslag til aktiviteter.

Skriv til vores koordinator Anna på frivillige@ribevikingecenter.dk

Anna står klar og hjælper alle interesserede til en god plads i fællesskabet på Ribe VikingeCenter.