Vikingerollespil

For unge 13-17 år

Er rollespil noget for dig?

Fra september 2021 vil det være muligt at gå til Vikingerollespil på Ribe VikingeCenter.

Hvis du er mellem 13 og 17 år og er interesseret i vikingehistorie, drama, spænding, mystik, tidsrejser, magi, mytologi og sagn, så er Vikingerollespil lige noget for dig.

Du bliver en del af vores nye ungdomsfællesskab for rollespillere, der må boltre sig i Ribe VikingeCenters enestående vikingemiljøer. Her skal vi finde på historier, karakterer, roller og dygtiggøre os. Langhuset på storgården kan f.eks. være en fantastisk scene for rollespil om magt, arv og ære. Historier om magi, tro og guder kan udfolde sig ved offerpladsen og Ansgar Kirke. På markedspladsen og Ripa Havn kan vi finde på rollespil om fremmede kulturer, handel og svindel. Kun fantasien sætter grænser!

Hvem kan være med til Vikingerollespil?

Vikingerollespil er et fritidstilbud til unge piger og drenge ml. 13 og 17 år, der har lyst til at lære nyt, finde på, bruge hoved og krop i drama, og være aktive ude i det fri.

Hvornår foregår det, og hvad koster det?

Vikingerollespil foregår på Ribe VikingeCenter.

Det første hold starter op i september 2021 og herefter mødes Vikingerollespilsholdet hver torsdag fra kl. 16:30 til 18:00.

Pris for 10 måneder (september t.o.m. juni) kr. 600.
Vi har plads til max. 30 deltagere.

Hvordan tilmelder man sig?

Send en mail allerede nu til vores koordinator Anna på frivillige@ribevikingecenter.dk, hvor du oplyser:

  • Deltagerens (barnets) navn og alder.
  • Forælders navn og tel.nr.

Hvis I gerne vil møde os og høre mere om Vikingerollespil, før I beslutter jer, så kom til vores introdag den 17. juni 2021.

Introdag - husk tilmelding senest 16. juni kl. 12

Mød op når vi holder introdag torsdag 17. juni kl. 16:00-17:30 på Ribe VikingeCenter for interesserede unge i følgeskab med en forælder. Her får I mere at vide om os, aktiviteterne, og I kan få svar på jeres spørgsmål.

I skal tilmelde jer senest onsdag 16. juni kl. 12 til introdagen ved at sende en mail til Anna på frivillige@ribevikingecenter.dk, hvor I oplyser jeres navne (den unges og forælderens) og den unges alder.

Det er ikke et krav, at man skal deltage i introdagen for at kunne gå til Vikingerollespil.

Den 17. juni beder vi jer benytte p-pladsen på Roagervej og gå ind via turistindgangen. Vi mødes kl. 16:00 ved Langhuset.