Grupper
Frivillige
Nyheder
Video
Presse
Om os
DA
|
EN
|
DE
Praktisk information
Oplevelser
Skoler
Viden
Turguide
Billetter
Menu
Kom tæt på vikingerne og prøv selv
Læs mere om os
Arrangementer
Åbningstider og priser
Lav mad som vikingerne
Undervisningstilbud
Vikinger, lokale frivillige og aktive børn
Drama- og dokumentarfilm
Arrangementer
Smedetræf
19.08.2023 - 20.08.2023
Ølbrygning
26.08.2023 - 27.08.2023
Alle arrangementer
Nyheder
Billetter til Ribe VikingeCenter
07.04.2023
Se flere nyheder
DA
|
EN
|
DE
Praktisk information
Åbningstider og priser
Find vej
Tilgængelighed
Mad og drikke
Butik
Overnatning
Oplevelser
Kalender
Ribe VikingeCenter
Markedsplads år 710-750
Ripa Havn år 750
Ripa By år 825
Ansgar Kirke år 860
Storgården år 980
Ringvolden år 980
Offerpladsen
Vikingebådene
Legepladsen
Ribe Frisen
Vægmalerier i Ansgar Kirke
Prøv-selv aktiviteter
Vikingekøkkenet
Skoler
Skoletjenesten
Forløb
Vikingedysten
Livet som barn i vikingetiden
Trælleliv, langt
Trælleliv, kort
Vadehavet - hjem og spisekammer
Spillet om magten
Vikingegården børnehave
Vikingegården 0.-1. klasse
Rundvisninger
Vikingetidens Ripa
Vikingernes billedverden
Vikingernes tro og tanke
Undervisningsforløb
Rundvisninger
Undervisningsmateriale
FADEBURET filmserien
RIPA filmserien
Udlånsmateriale
Book et besøg
Hvem er vi
Vikingeaktiviteter
Samarbejdspartnere
Viden
Vikingemad til alle tider
Opskrifter
Fladbrød på 3 måder
Friskost med urter
Grønne pandekager
Morgengrød med æbler og honning
Mjødmarineret frugt
Plankelaks med ramsløg
Fridas surdejsbrød
Hyldeblomstpandekager
Grønne urtefrikadeller
Ølmarineret gris
Æbleflæsk på spid
Bygalamande
Mjødsennep
Blåbærpandekager med mjød
Rodfrugtfrikadeller
Hestebønner med mynte og æble
Fladbrød med bacon og løg
Æggekage med kveller og røget makrel
Hybenhonning
Husfruens grillpølser
Honning og havtorn creme
Stegte brødskiver med kanel og bær
Trilleboller
Æbledessert med rugbrødsdrys
Varm mjød med æble og kanel
Klatkager
Glødebagte roer
Øllebrød
Skinke kogt i vin
Æbleskiver
Smolt-kager
Hyldeblomstkager
Bacon, salvie og løg fars og kålsalat
Dyrekød med bærsauce og majroer
Kaningryde med bønner og trilleboller
Gæstgiveriets pølser serveret med rodfrugter
Grubestegt svin med salat og fladbrød
Sydegrube / grubeovn
Gederagout med hvidløg og perlebyg salat
Lam i kål
Grønne frikadeller og stuvede nælder
Fiskesuppe
Vildsvin med stuvning
Rullesteg med urter
Bønner og ørred på ristet brød
Sprød kylling med kål
Kryddersmør
Torsk med glaserede rødder
Æbleflæsk
Byg med bacon og svampe
Brændenældesuppe
Mælkebøttefritter
Lerindbagt steg
Pandebrød med urter
Løgsuppe med salvie
Brødcroutoner
Historisk viden
Forrådskammeret
Konservering
Fra korn til brød
Ost
Salt
Vikingernes råvarer
Afgrøder på Ribe VikingeCenter
Falkoneren
Bueskytten
Vølven
Smeden
Glasperlemageren
Træsmeden
Smykkesmeden
Pottemageren
Trædrejeren
Væveren
Kammageren
Bronzestøberen
Våbensmeden
Ravsliberen
Storgårdens bygninger
Storgårdens dyr
Storgårdens afgrøder
Storgårdens urtehave
Hør i vikingetiden
Jernudvinding
Runernes mystik
Vikingetidens keramik
Bygningskonstruktioner
Mad
Mad - brød
Mad - tilbehør
Mad - grød, vælling
Mad - røgning
Mad - fisk, skaldyr
Mad - urter
Mad - lam I
Mad - fest, solhverv
Mad - hverdag I
Mad - korn, brød
Mad - grød I
Mad - rejsekost
Mad - hverdag II
Mad - øl
Mad - fest, høsttid
Mad - salt
Mad - grød II
Mad - gæstgiver
Mad - frugt, bær
Mad - æbler
Mad - slagtemad
Mad - lam II
Turguide
Billetter
Grupper
Gruppebesøg
Rundvisninger
Mødebreaks
Frivillige
Vikinger og lokale frivillige
Reenactors
Lokale laug
Lokal medbyggergruppe
Lokale interessefællesskaber
Fritidstilbud, børn og unge
Viking!
Vikingemarked
Tilmelding
Nyheder
Billetter
Video
Fadeburet
Røg og salt
Øl og gær
Julegildet
Syvkålssuppen
Midsommer og trolovelse
Vikingernes Vadehav
Krigeren
Handelsmanden
Håndværkeren
Trællen
RIPA dramaserie
RIPA - Holmgang
RIPA - Blod og træ
RIPA - Den enes død
RIPA - Den nye bygmester
RIPA - Købmanden
RIPA - Tingmødet
RIPA - Dåben
RIPA - Lovløs
RIPA - Opgøret
RIPA - Drømmen om en havn
Vikingemad
Fladbrød på 3 måder
Friskost med urter
Hyldeblomstpandekager
Plankelaks
Grønne pandekager
Æbleflæsk på spid
Blåbærpandekager
Rodfrugtfrikadeller
Hestebønner med mynte og æble
Fladbrød med bacon og løg
Husfruens grillpølser
Honning og havtorn creme
Trilleboller
Æbledessert med rugbrødsdrys
Varm mjød med æble og kanel
Klatkager
Øllebrød
Skinke kogt i vin
Smolt-kager
Æbleskiver
Hyldeblomstkager
Bålmad for moderne vikinger
Hestebønner og ørred på brød
Sprød kylling med kål
Kryddersmør
Torsk med glaserede rødder
Æbleflæsk
Byg med bacon og svampe
Brændenældesuppe
Mælkebøttefritter
Saftig steg bagt i ler
Pandebrød med urter
Saltudvinding
På sanketur: Skovmærke
På sanketur: Løgkarse
På sanketur: Mjødurt
På sanketur: Ramsløg
På sanketur: Hyldeblomst
RIPA dokumentar
RIPA doku - Kulsukkerrod
RIPA doku - Molebyggeri
RIPA doku - Lertøj
RIPA doku - Kampteknikker
RIPA doku - Billedskærerarbejde
RIPA doku - Glasperler
RIPA doku - Ansgar Kirke
RIPA doku - Ripa Havn
RIPA doku - Handel
RIPA doku - Ansgar Kirke males
RIPA doku - Sølvsmedens hus
RIPA doku - Bådebyggeri
RIPA doku - Smeden
RIPA doku - Væveren
RIPA doku - Kirkeklokkens rejse
Ribe VikingeCenter
Bygrøft og voldgrav i Ribe
Hvidinggården år 980
Ansgar Kirke år 860
Ripa By år 825
Markedspladsen år 710-750
Jarlens sidste rejse
Film på YouTube
Vægmalerier i Ansgar Kirke
Motiver
Den karolingiske stilart
Æggetempera
Farver
Forsøg med skygger
De frivillige kirkemalere
Trællen fra Dorestad
Historier i kirken: Syndefaldet
Historier i kirken: Sankt Nicolaus
Historier i kirken: Sankt Ludger
Historier i kirken: Dommedag
Historier i kirken: Ærkeenglen Mikael
Historier i kirken: Jesus stilner stormen
Presse
Om os
Historien bag
Medarbejdere
Bestyrelse
VPAC
God Adgang
Bidragsydere
Vi bruger cookies til statistik
Vi bruger cookies til at samle statistik, for at forbedre vores website.
Læs om cookies
Jeg accepterer
Nej tak